viernes, 13 de noviembre de 2009

POSEIDÓ


No es tracta d´una colonia d´home sino que a més a més d´un evident referent clàssic. El referent que trobem és ben clar, es tracta del nom d´aquest perfum "posseidon" amb el símbol que representa a aquest déu de la mitologia grega i romana el trident.

Poseidó era germa de Zeus, el deu del cel i Hades, el deu de l´infern.
Aquestos tres germans eren fills de Cronos i Rea. El pare de es va menjar als seus primers fills de manera que la seua dona quan va néixer Zeus en vegada de donar-li el fill per a que se´l menjés li va donar una pedra. Zeus quan va créixer es va adonar de tot el que son pare havia fet. Així Zeus va fer que Cronos vomitara els seus germans i aquestos després de la lluita amb els titans, es van dividir el regne del cel, el mar i els inferns. Zeus es quedà amb el regne del cel, Poseidó amb el regnat del mar i Hades els inferns.

5 comentarios:

  1. Molt bé, m'ha agradat molt el teu post segueix així!!!

    ResponderEliminar
  2. Hola Neus! Quina colonia més peculiar, no mai l'havia vista en cap lloc, a veure per a quan fan una però aquesta vegada amb nom d'una DEESA ! jajajajaja Bon post !

    ResponderEliminar
  3. Yo tampoco la he visto nunca ! ¿Dónde la has encontrado? Ahora tengo la curiosidad ed saber cómo huele ! Ya buscaré ! :)

    ResponderEliminar