viernes, 23 de octubre de 2009

PIJUS MAXIMUS


L´altre dia vaig anar a sopar al "Burger King" i em va cridar la atenció un cartell en el qual vaig trobar un referent clàssic. Era l´anunci d´una hamburgesa sostinguda per una columna grega. Com podem observar a la imatge, a la part superior hi posa: PIJUS MAXIMUS, i segurament us preguntareu que significa aquesta inscripció i que té de clàssic.

Si heu vist els anuncis d´aquesta apetitosa hamburguesa us haureu adonat que tenen com a protagonistes a uns joves "pijos". Però no és això el que li dona nom a l´hamburguesa sino que aquesta inscripció llatina és el nom d´una exquisita salsa de formatge.

Pel que podem veure estem rodetjats de referents clàssics, segur que més d´una vegada ens hem topat en algun d´ells i no ens hem donat compte. En les entrades que hi penjarem els meus companys i jo podreu observar més d´algun que segur que alguna vegada hem vist i els hem passat per alt.


Si voleu veure qui és el PIJUS MAXIMUS hi ha una pàgina web, creada en "facebook". És un concurs patrocinat pel BURGER KING.

4 comentarios:

  1. MOLT BÉ, JO PORPOSSE EN NOM MEU , DE NEO I DE PAUET QUE ANEM D'EXCURSIÓ AL BURGER KING A PROVAR L'HAMBURGUESSA.

    ResponderEliminar
  2. Muy bien, me ha gustado mucho tu post sigue así!!!

    ResponderEliminar
  3. Pijus maximus i Incontinencia suma, o alguna cosa així, no son també personatges de la Vida de Brian? Felicitats pel blog ;)

    ResponderEliminar
  4. Vaja vaja ... els publicistes ja no saben ni què fer per a cridar l'atenció de l'espectador !
    Un gran post, Medea :)

    ResponderEliminar