lunes, 24 de mayo de 2010

Fins sempre.


L’estoig, les llibretes, els apunts …? Sí, tot està llest per a demà, el que serà el nostre últim dia de classe.

Ja sense l’estress que implica fer controls dia si i dia també, reflexione sobre el que ha donat de sí aquest any, el temut per tots segon de batxillerat (que al fi i al cap, no és per a tant). Entre els bons records que me’n porta d’aquest curs, em ve a la ment el primer dia de Referents; una nova assignatura optativa impartida per la nostra professora de Llatí, Merche Gracià.


Entre curiositat i espectació començarem aquestes classes i just ara, a les acaballes del curs, puc afirmar que no haguera pogut anar millor. Junts vam crear aquest blog on hem anat publicant al llarg de l’any les nostres recerques, hem fet diverses eixides força interessants, i sobretot, hem adquirit nous coneixements d’allò més útils per a la Nostra vida del dia a dia.


En definitiva, ens hem endinsat al mon clàssic d’una manera divertida, entretinguda i enriquidora; si us diguera les cosses actuals que tenen referències amb el món clàssic us sorprendríeu; però no, preferisc que ho descobriu vosaltres mateixa. Així doncs, us anime a formar part el proper curs d’aquesta “company”; estic segura que no us arrepentireu.

Tant sols em queda desitjar-vos un bon final de curs, i millor estiu.


Fins sempre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario